Farm to Table
Art, Food, and Identity in the Age of Impressionism
(Sprache: Englisch)
A wide-ranging exploration of art, gastronomy, and national identity in fin-de-siècle France
Erscheint am 05.11.2024
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Farm to Table “
Klappentext zu „Farm to Table “
A wide-ranging exploration of art, gastronomy, and national identity in fin-de-siècle France
Autoren-Porträt
Edited by Andrew Eschelbacher and Lloyd DeWitt; with essays by Allison Deutsch, Simon Kelly, Marni Reva Kessler, and Shalini Le Gall
Bibliographische Angaben
- 2024, 224 Seiten, Maße: 24,1 x 27,9 cm, Gebunden, Englisch
- Herausgegeben: Andrew Eschelbacher, Lloyd Dewitt
- Verlag: Yale University Press
- ISBN-10: 0300273819
- ISBN-13: 9780300273816
- Erscheinungsdatum: 05.11.2024
Sprache:
Englisch
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