Edition Kochen ohne Knochen / The Lotus and the Artichoke - India
A Culinary Love Story With Over 90 Vegan Recipes
(Sprache: Englisch)
Explore the exciting, mind-blowing flavors of India with my master collection of tastes & treasures inspired by eight journeys of discovery & unforgettable meals at homes, eateries & on the road from Kashmir to Kerala, Rajasthan to Tamil Nadu, Mumbai to Kolkata & the wild Northeast.
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Produktinformationen zu „Edition Kochen ohne Knochen / The Lotus and the Artichoke - India “
Klappentext zu „Edition Kochen ohne Knochen / The Lotus and the Artichoke - India “
Explore the exciting, mind-blowing flavors of India with my master collection of tastes & treasures inspired by eight journeys of discovery & unforgettable meals at homes, eateries & on the road from Kashmir to Kerala, Rajasthan to Tamil Nadu, Mumbai to Kolkata & the wild Northeast.
Autoren-Porträt von Justin P. Moore
Justin P. Moore wurde 1974 geboren und ist in den USA und auf den Marshall-Inseln aufgewachsen. Er lebt und arbeitet seit 2001 als Künstler, Grafiker, Übersetzer und Lehrer in Berlin.
Bibliographische Angaben
- Autor: Justin P. Moore
- 2017, 192 Seiten, Maße: 18,2 x 22,1 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Verlag: VENTIL
- ISBN-10: 3955750825
- ISBN-13: 9783955750824
- Erscheinungsdatum: 08.12.2017
Sprache:
Englisch
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